Ющенко приготував Шевченкові багато "подарунків"

Середа, 5 березня 2008, 16:03

Президент Віктор Ющенко планує 9 березня взяти участь у заходах з нагоди 194-ої річниці від дня народження Тараса Шевченка.

За повідомленням прес-служби президента, планується, що о 9:00 у неділю Ющенко візьме участь у церемонії покладання квітів до пам'ятника Великому Кобзарю у парку Шевченка у Києві.

Також цього дня президент здійснить робочу поїздку до Черкаської області. Заходи в регіоні розпочнуться орієнтовно об 11.30.

Попередньо заплановано, що у селі Моринці Звенигородського району Ющенко покладе квіти до пам'ятника Матері, відвідає Національний заповідник "Батьківщина Тараса Шевченка" та візьме участь у висадженні вишневого саду.

Також передбачається виступ глави держави, який транслюватиме у прямому ефірі "5 канал". Також плануються прямі включення "5 каналу" з місця подій, зазначає прес-служба.

Увечері 9 березня, о 17.00 глава держави візьме участь в урочистостях з нагоди 194-ої річниці від дня народження Тараса Шевченка у Національній опері України.

Також Ющенко виступить із короткою промовою та вручить Національні премії України імені Тараса Шевченка. Захід транслюватиме у прямому ефірі Національна телекомпанія України ("Перший національний").

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування