Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин обурений: у Раді гірше, ніж у поганому колгоспі

Четвер, 6 березня 2008, 10:25

Лідер однойменного блоку Володимир Литвин закликає депутатів до відновлення роботи Верховної Ради.

"Складається дика ситуація: одні нібито блокують, інші нібито хочуть розпочати роботу. То треба їм допомогти - одним і іншим розпочати роботу", - заявив Литвин.

"Ми вже хотіли зібратися і піти, запропонувати, щоб керівник парламенту виходив до парламенту", - зазначив лідер фракції.

"Але просто відмовилися від такої практики, бо будуть знову якісь незрозумілі образи щодо тих справедливих вимог, що ми висуваємо", - додав він.

За словами Литвина, "з 10 години всі прийшли, зареєструвалися, ніхто нічого не говорить". "Навіть у поганому колгоспі колись зранку видавалися наряди і люди знали, що їм треба робити. Сидимо, чекаємо. Що відповідати людям?", - запитав він.

"Є постанова, давайте будемо її голосувати. Є пропозиції внести зміни до закону про основи національної безпеки, записавши після слів "вступ до НАТО лише після референдуму". Давайте приймемо це і підемо далі працювати", - закликає Литвин.

"Якщо двоє чоловіків між собою домовляються, то, може, треба тоді розпустити всю Верховну Раду, хай двоє чи троє сядуть і домовляться, а потім вийдуть і оголосять це від імені Ради, що рішення прийнято", - запитав лідер фракції.

"Я вперше зустрічаю таку практику, коли проводяться вибіркові кулуарні домовленості. А про що йде мова – нікому не відомо", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування