БЮТ вважає, що януковичі і нашоукраїнці заблокували роботу Київради

Четвер, 6 березня 2008, 13:09

Члени Центральної виборчої комісії, які представляють Партію регіонів та "Нашу Україну", заблокували процес переформатування промерської більшості у Київраді.

Про це заявив народний депутат, член БЮТ Андрій Портнов, передає прес-служба БЮТ.

"Сьогодні мало відбутись засідання ЦВК, на якому замість 16 депутатів Київської міської ради, які були виключені Блоком Юлії Тимошенко зі свого складу, Комісія мала замінити новими депутатами", - повідомив Портнов.

Він зазначив, що таким чином повинно було розпочатися "переформатування більшості в Київраді та антикорупційний процес реформування місцевого самоврядування в Києві".

"На жаль, ЦВК сьогодні не прийшла на роботу. Робота була заблокована членами Центральної виборчої комісії від Партії регіонів. Нам також незрозуміло, чому на засідання ЦВК не прийшли представники, делеговані "Нашою Україною", - заявив Портнов.

"Ми дотримуємось усіх вимог коаліційної угоди, і звертаємо увагу наших колег на необхідність дотримуватись таких самих вимог", - наголосив він.

"ЦВК має негайно зібратись для розгляду даного питання. Але, на жаль, ми бачимо, що порядок формування ЦВК не відповідає принципам демократії і справедливості", - сказав Портнов.

Депутат повідомив, що Блок Юлії Тимошенко буде порушувати питання про зміни до закону про Центральну виборчу комісію та про зміну її складу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування