Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"НУ-НС" встромляє палиці в колеса БЮТ?

Четвер, 6 березня 2008, 13:18

БЮТ хоче притягти до дисциплінарної відповідальності деяких членів Центральної виборчої комісії.

Про це в коментарі "Українській правді" повідомив представник БЮТ Андрій Портнов.

За його словами, на засіданні у четвер ЦВК була зобов'язана на виконання рішення суду зареєструвати наступних за списком депутатів Київради замість виключених з фракції згідно з законом про імперативний мандат для депутатів місцевих рад.

Портнов зауважив, що у четвер спливав останній термін для цієї реєстрації, однак засідання не відбулося: "Сьогодні, на жаль, ЦВК зірвала засідання, на ньому не з'явилися усі члени ЦВК від Партії регіонів і, на превеликий жаль, представники від "Нашої України".

"Нас дивує, чому незважаючи на нашу коаліційну угоду представники "Нашої України" в органах державної влади поводяться не завжди в рамках наших партнерських стосунків", - додав він.

За словами Портнова, таким чином БЮТ вимагатиме "і шукатиме підтримки парламенту" для внесення змін до закону про ЦВК, зокрема, стосовно призначення членів ЦВК "не за політичною, а за професійною ознакою".

"Політики має бути менше, а професіоналізму більше. Сьогоднішній день показав, що на виконання команд лідерів політичних сил орган державної влади фактично припиняє роботу", - зазначив депутат.

"Ми також будемо ставити питання про притягнення до дисциплінарної відповідальності членів ЦВК, які не ходять на її засідання", – додав він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування