Назріває нова тема для блокування трибуни?

Четвер, 6 березня 2008, 15:09

Лідер комуністів Петро Симоненко просить, щоб тимчасова слідча комісія на розслідування зловживань київського мера Леоніда Черновецького створювалась паралельно із ТСК щодо інциденту між ним і Луценком.

Про це Симоненко сказав в четвер на погоджувальній раді.

За його словами, з тексту зареєстрованої постанови щодо створення ТСК питання щодо розслідування інциденту між Луценком і Черновецьким зникло.

"Тому, перш ніж розглядати все по Черновецькому, треба розглянути його з Луценком проблему, бо про неї всі забули", - зазначив він.

Цю пропозицію підтримав присутній на засіданні погоджувальної ради представник Партії регіонів Олександр Єфремов.

Разом з цим, лідер блоку свого імені Володимир Литвин запропонував першим питанням на вечірньому засіданні у вівторок поставити тему складання повноважень депутатами, що призначені на державні посади.

За його словами, оскільки наступний тиждень не є пленарним, якщо депутати складуть повноваження, ЦВК матиме змогу зареєструвати наступним за списками народних обранців.

Крім цього, за словами Литвина, його фракція не має заперечень проти розгляду президентських законопроектів і "комплексного підходу при" при розгляді законопроектів щодо скасування депутатської недоторканності.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування