Луценко хоче, щоб Ющенко звільнив Черновецького

П'ятниця, 7 березня 2008, 10:44

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко особисто наполягатиме на поданні від уряду до президента щодо звільнення мера Києва Леоніда Черновецького.

Про це він заявив журналістам в п’ятницю у Верховній Раді, куди він прийшов у зв’язку зі створенням тимчасової слідчої комісії з розслідування інциденту між ним і Черновецьким.

За словами Луценка, МВС виявила "безліч матеріалів щодо дерибану київської землі", які були передані до Генпрокуратури, де були порушені кримінальні справи.

За його словами, на наступному засіданні Кабміну буде заслуханий звіт КМДА з цього питання.

"Я особисто буду наполягати на подачі президенту подання про звільнення з посади голови КМДА пана Черновецького. Я маю безліч доказів того, що він працює неефективно, а його команда чинить корупційні діяння", - сказав він.

Водночас він констатував, що самого рішення Кабміну для звільнення Черновецького недостатньо, оскільки "космічна агенція існує в двох іпостасях адміністрації і голови міста".

Разом з тим Луценко висловив впевненість у тому, що Верховна Рада звільнить Черновецького після заслуховування звіту ТСК, створеної у п’ятницю.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування