Луценко жалкує, що не вдарить Черновецького ще раз

П'ятниця, 7 березня 2008, 10:48

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко жалкує, що слідчий експеримент щодо інциденту між ним та київським міським головою Леонідом Черновецьким проводитиметься лише за участю статистів.

"На наступному тижні призначений слідчий експеримент, але, на жаль, там будуть лише манекени або статисти, тому цікавого нічого не буде", - сказав він, відповідаючи на питання журналістів у п’ятницю.

Він додав, що був у прокуратурі лише один раз, де йому видали постанову про порушення кримінальної справи.

Окрім цього, він ще раз заперечив, що якимось чином порушив закон. Крім того, за словами міністра, він сам наполіг на створенні відповідної тимчасової слідчої комісії, оскільки певна частина парламенту відмовлялася без цього створювати ТСК щодо зловживань мерів Києва Леоніда Черновецького та Харкова Михайла Добкіна.

"Я знаю про безліч інсинуацій, які розповідають ініціатори створення комісії по мені, і готовий дати чіткі відповіді на них. Я не зловживав своїм службовим становищем, я не порушував закони, моя дружина не має жодного відношення у своєму бізнесі до державних коштів, я абсолютно спокійний", - зазначив Луценко.

"І якщо ціною звільнення двох українських столиць є перевірка діяльності міністра внутрішніх справ, я до цього готовий, я на цьому наполягаю і вважаю, що мої тимчасові неприємності варті того, щоб звільнити мільйони людей від корупціонерів при владі у Києві та Харкові", - підкреслив міністр.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...