Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єханурову важливо, щоб вертольоти літали

П'ятниця, 7 березня 2008, 16:28

Міністр оборони Юрій Єхануров обіцяє, що Міноборони діятиме "абсолютно прозоро" у питаннях використання військових вертольотів.

Про це він заявив в п’ятницю журналістам, передає УНІАН.

"Я, єдине, що можу обіцяти, – Міністерство оборони буде абсолютно прозорим в цих питаннях – наш інтерес один – щоб вертольоти літали", - сказав Єхануров.

"Є декілька людей, які хочуть розгорнути скандал", - додав міністр, пообіцявши працівникам ЗМІ найближчим часом надати усі матеріали стосовно цього питання.

Єхануров повідомив, що на останньому засіданні парламентського комітету з питань національної безпеки і оборони народні депутати запитували його щодо оренди військово-транспортних вертольотів компанії "Українські вертольоти".

"Я сказав (депутатам): яке б рішення не було прийняте в майбутньому – воно когось не влаштує. Тому, звичайно, буде боротьба інтересів", - сказав міністр.

Він також зауважив, що зараз Міноборони вивчає попередні рішення стосовно цього питання і згодом ухвалить своє.

Також міністр зазначив, що попит на перевезення транспортними вертольотами дуже великий, але є проблеми з ремонтом цієї техніки. "Ремонтувати їх знаходиться мало бажаючих, а от поділити – є багато", – сказав Єхануров.

Як повідомлялося, 5 березня голова комітету ВР з питань національної безпеки і оборони Анатолій Гриценко звинуватив заступника глави секретаріату президента Олександра Чалого у лобіюванні інтересів приватної компанії "Українські вертольоти", що орендує гелікоптери військової авіації на невигідних для Міністерства оборони умовах.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування