Довгий "регулярно" зустрічається з сином Ющенка

П'ятниця, 7 березня 2008, 17:02

Заступник голови Київської міськдержадміністрації, секретар Київради Олесь Довгий заявляє, що навіть не знайомий із моделлю Вікторією Левищенко, яка заявляла, що він подарував їй BMW шостої серії.

"Що стосується деяких історій, які можна прочитати в пресі, то вони не мають ніякого стосунку до реальності. Я з цією дівчиною навіть не знайомий", - сказав він в інтерв'ю газеті "Факти".

"Але з великим задоволенням подарував би не тільки BMW, але й велику частину себе, а також усього того, що маю, тій дівчині, яку полюбив би по-справжньому і вважав своєю половинкою", - додав він.

Раніше 25-річна Левищенко, що проживає в Парижі, в інтерв'ю "Таблоіду" розповіла про свій роман із Довгим і отриманий від нього BMW шостої серії. Утім, сам Довгий спростував, що робив такий подарунок, хоча й підтвердив своє знайомство з Левищенко.

Між тим, відповідаючи "Фактам" Довгий також повідомив, що регулярно бачиться із сином президента Андрієм Ющенком. "Зустрічаємося регулярно. Останній раз місяць тому разом каталися в Карпатах на лижах", - сказав він.

На запитання чи зустрічаються вони з Андрієм Ющенком "так, щоб ніхто не бачив", Довгий сказав: "Ми нібито нікому нічого поганого не зробили, щоб ховатися".

"Я намагаюся жити так, щоб мені не доводилося ховатися від людей. Упевнений, що так живе й Андрій, з яким я познайомився задовго до того, як Віктор Андрійович став президентом", - заявив він.

Крім того, секретар Київради розповів про походження свого прізвища. "Прізвисько Довгий дали тому, що всі мої предки були невисокого зросту", - зазначив він.

На питання: "Такими ж "маленькими" й "нахабними", як сказав би Віталій Кличко?" – Довгий, сміючись, відповів: "Так, можливо. У Полтавських єпархіальних відомостях є згадування про надзвичайно хороброго козака Довгого. Хоч він і був невисокого зросту, але коли його підсаджували на коня, то в бою йому не було рівних".

Він також зазначив, що Довгі згадуються в "Реєстрі Війська Запорізького 1649 року", а його рід походить із села Городище Менського району на Чернігівщині.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News