Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький скаржиться, що його переслідують рейдери

П'ятниця, 7 березня 2008, 17:26

Мер Києва Леонід Черновецький вважає "політичним рейдерством" створення парламентом тимчасової слідчої комісії для розслідування його діяльності.

"Рейдери від політики прагнуть будь-якими шляхами, використовуючи будь-які методи, захопити владу", - цитує Черновецького прес-служба КМДА.

"Зокрема, пан Портнов, відомий своїми рейдерськими діями на користь Коломойського, тепер використовуючи трибуну Верховної Ради, прагне здобути Київ для своїх господарів. Президент свого часу відкинув цю кандидатуру, коли її "проштовхували" на пост голови фонду Держмайна. Тепер пан Портнов націлився на Київ. Ми цього не допустимо", - підкреслив мер Києва.

"У той момент, коли вся країна чекає від депутатів Верховної Ради України ухвалення законів, спрямованих на приборкання інфляції, підвищення рівня життя людей, вони займаються політичним інтриганством", - зазначив Черновецький.

"Я і моя команда мають намір збільшити і так рекордний київський бюджет практично удвічі у найближчі два роки. І ми не дамо нам перешкодити, а також не дамо Київ на розграбування всіляким політичним рейдерам. Тут не буде компромісів", - заявив мер.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування