Ющенко й Буш, побувши "віч-на-віч", розширили коло

Вівторок, 1 квітня 2008, 10:45

Під головуванням президентів України та Сполучених Штатів Америки Віктора Ющенка та Джорджа Буша відбуваються українсько-американські переговори у розширеному колі.

Перед цим Ющенко та Буш провели зустріч у форматі "віч-на-віч", повідомляє прес-служба президента.

У переговорах у роширеному складі з української сторони беруть участь: міністр закордонних справ Володимир Огризко, секретар РНБО Раїса Богатирьова, міністр оборони Юрій Єхануров, заступник глави секретаріату президента Олександр Чалий, перший заступник міністра закордонних справ Володимир Хандогій, посол України в США Олег Шамшур.

У складі американської делегації – державний секретар США Кондоліза Райс, помічник президента, глава Адміністрації президента США Джошуа Болтен, помічник президента США з питань національної безпеки Стівен Хедлі та помічник Буша, заступник глави Адміністрації президента Джое Хегін, помічник держсекретаря США Деніел Фрід, помічник президента США, секретар Адміністрації Буша Рауль Йейнс та інші особи.

Сторони планують обговорити низку важливих стратегічних питань, а також низку актуальних тем, що стосуються двостороннього співробітництва України та США в тих галузях, які становлять інтерес для наших держав.

Крім того, у рамках ланчу у вівторок заплановані зустрічі Буша з головою Верховної Ради Арсенієм Яценюком і лідером Партії регіонів Віктором Януковичем.

Як повідоимла керівник інформаційного управління секретаріату президента України Лариса Мудрак, уже завершились також переговори Огризка та Райс, інформує УНІАН.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...