Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Ющенка вирішили не злити Герман

Вівторок, 1 квітня 2008, 12:20

Закон "Про визнання таким, що втратив силу, закону "Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти" оприлюднено у вівторок на офіційному сайті глави держави.

Закон датований 20 березня, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Як відомо, парламент 20 березня скасував чинність закону про держзакупівлі і доручив Кабінету міністрів підготувати новий закон.

Крім того, Верховна Рада доручила Кабміну затвердити тимчасове положення про держзакупівлі і протягом двох тижнів внести в парламент нову редакцію закону про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти.

Колишня редакція закону "Про закупівлі товарів, робіт і послуг за державні кошти" діяла з березня 2007 року і передбачала участь Тендерної палати в конкурсах по держзакупівлях.

Вона викликала масу дорікань з боку всіх сторін, що беруть участь у держзакупівлях.

24 березня на брифінгу заступник глави секретаріату президента Ігор Пукшин заявив, що президент підписав цей закон, однак дотепер він не був оприлюднений ні в офіційних виданнях, ні на сайті глави держави.

31 березня член фракції Партії регіонів Ганна Герман запропонувала провести депутатське розслідування за фактом неопублікування в парламентській газеті "Голос України" закону про визнання таким, що втратив силу, закону про держзакупівлі.

"Президент підписав цей закон, однак він не був з якихось мотивів опублікований у газеті "Голос України", - заявила Герман.

"Я наполягаю на тому, щоб було проведене розслідування і, щоб до нього були залучені депутати Верховної Ради, журналісти, щоб з'ясувати, чому цей закон не був опублікований вчасно, чому всі ці дні, поки він не був опублікований, ті сили, що завжди керувалися корупційними схемами в зв'язку з питанням Тендерної палати, продовжували це робити", - додала вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування