Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Януковича відмовились від Черновецького і націлились на крісло

Вівторок, 1 квітня 2008, 12:48

Партія регіонів ухвалила остаточне рішення підтримувати на київських виборах свого кандидата.

Про це в коментарі "Українській правді" повідомив член Партії регіонів Борис Колесніков.

"Ми будемо підтримувати свого кандидата", - наголосив він, нагадавши, що з прізвищем свого кандидата партія визначиться до 12 квітня.

Відповідаючи на питання, чому нинішній мер Леонід Черновецький "оббиває пороги офісу Партії регіонів", він відповів, що таким чином Черновецький "можливо, шукає політичних союзників", але Партія регіонів не підтримуватиме його, "оскільки він - нашоукраїнець".

Разом з тим, коментуючи ймовірну появу у списку депутатів Київради від Партії регіонів спортсменки Лілії Подкопаєвої, він сказав, що така пропозиція обговорювалася в процесі дискусії, але самій спортсменці вона не робилася.

"Справа в тому, що Подкопаєва є депутатом Донецької облради, у неї депутатський мандат під № 2, тому це було б неетично", - зазначив він.

Разом з тим голова київського міського осередку Партії регіонів Василь Горбаль також підтвердив, що пропозиція щодо Подкопаєвої обговорювалася в лавах партії.

"Прізвища спортсменів, звичайно, з'являться, вони обговорювалися ще в 2006 році з появою Кличка. Але мені здається, що це дуже примітивний погляд на речі в тому, що спортсмен у спортсмена забирає голоси. Напевно це не так, оскільки Кличко навіть з усіма своїми вадами вже певним чином зарекомендував себе як політик", - сказав він.

Відповідаючи на питання, чи готовий він сам балотуватися, Горбаль відповів, що "якби це були строкові вибори, він би навіть не вагався" і зареєструвався б ще у перший день.

"Але зараз треба все ретельно обдумати", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...