У "Самообороні" заявляють, що Яценюк "під опікою президента" блокує Раду

Вівторок, 1 квітня 2008, 12:54

Депутат від "НУ-НС" Олесь Доній (група "Народна самооборона") заявляє, що під час зустрічі депутатів його фракції з президентом Віктором Ющенком у понеділок стало відомо про "досить дивні речі".

Наприклад, про перенесення пленарного тижня через протокольні зустрічі голови Верховної Ради Арсенія Яценюка, передає слова Донія прес-служба "Народної самооборони".

"Виходить, що парламент цілеспрямовано блокують дві сили. З одного боку це робить Партія регіонів під виглядом боротьби зі США, з іншого – керівник парламенту під опікою президента", - заявив депутат "Народної самооборони".

"Як на мене, то це є неприпустимим. І прикро, що вільне трактування регламенту Верховної Ради Арсенієм Яценюком не викликало обурення з боку фракції "НУ-НС", - зазначив Доній.

Аби в подальшому виключити такі непорозуміння, він пропонує найближчим часом до порядку денного парламенту внести питання про обрання заступників спікера.

Представник "Народної самооборони" також розповів, що під час зустрічі з президентом основну увагу було приділено необхідності корегування та подальшому ухваленню держбюджету.

Також ішлося про необхідність розгляду у Верховній Раді конкретних законопроектів, зокрема 12 першочергових, прийняття яких прописано в коаліційній угоді.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News