"РосУкрЕнерго" проігнорувало "УкрГаз-Енерго"?

Вівторок, 1 квітня 2008, 14:31

Заплановані на 1 квітня 2008 року загальні збори акціонерів ЗАТ "УкрГаз-Енерго", що мали відбутися у приміщенні НАК "Нафтогаз України" за адресою Київ, вул. Богдана Хмельницького, 6, не відбулися.

Про це Економічній правді повідомили у прес-службі НАКу.

Згідно з порядком денним об 11 годині розпочалася реєстрація акціонерів, що мала продовжуватись до 12 години. За цей час мандатна комісія, створена з представників "УкрГаз-Енерго", зареєструвала представника НАК "Нафтогаз України", як акціонера що володіє 50% акцій ЗАТ.

За відсутності представника "РосУкрЕнерго", як другого акціонера що володіє 50% акцій "УкрГаз-Енерго", мандатна комісія запропонувала після закінчення терміну реєстрації подовжити процедуру ще на 30 хвилин. Заперечень з боку представника НАК "Нафтогаз України" не було.

По закінченні цього терміну мандатна комісія в присутності членів Держкомісії з цінних паперів і фондового ринку (ДКЦПФР) відмовилася підписати протокол реєстрації акціонерів.

У повідомленні прес-служби "Нафтогазу" підкреслюється, що усі умови для проведення зборів з боку НАК "Нафтогаз України" було надано, і, представниками ДКЦПФР не було зафіксовано порушень процедури з боку НАК "Нафтогаз України".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування