Янукович порадів, що Буш почув його точку зору

Вівторок, 1 квітня 2008, 16:41

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович та президент США Джордж Буш обговорили питання європейської і євроатлантичної інтеграції України.

"Партія регіонів підтримує євроінтеграційний напрям розвитку України", - зазначив Янукович під час зустрічі 1 квітня, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

Говорячи про вступ до НАТО, Янукович наголосив, що з цього питання в Україні немає єдиної думки, а результати соціологічних опитувань свідчать, що переважна більшість громадян України виступають проти вступу до НАТО.

"Вступ України до НАТО можливий тільки після проведення в Україні референдуму з цього питання, політики не мають права брати на себе вирішення цього питання без врахування думки суспільства", - наголосив лідер "регіоналів".

"Для нас, як опозиції, було важливо висловити свою точку зору і бути почутими. Нам це вдалося", - зазначив Янукович.

Фото прес-служби Партії регіонів

Лідер Партії регіонів та президент США також обговорили питання вступу України до СОТ, перспективи створення зони вільної торгівлі з Євросоюзом, необхідність проведення в Україні економічних реформ й утвердження демократії, а також питання розвитку взаємовигідних торговельно-економічних відносин з США.

Янукович висловив сподівання, що візит президента США до України дасть йому можливість краще зрозуміти політичні й економічні процеси, що відбуваються в Україні, а також ситуацію в українському суспільстві.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News