Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Через НАТО в Бухаресті перебої з Інтернетом. Буша охороняють від собак

Середа, 2 квітня 2008, 14:13

У зв'язку із проведенням саміту НАТО в Бухаресті вжиті безпрецедентні заходи безпеки.

Гостей охоронятиме не лише румунська поліція, а й спецслужби самого Альянсу. Кількість охоронців збільшена в десять разів.

Повністю перекритий центр Бухареста, обмежений рух в обидва аеропорти. На дорогах затори, зафіксовані перебої з інтернетом та мобільним зв'язком, повідомляє 5 канал.

Як пише газета "The New York Times", спецслужбам, охороняючи президента США Буша і інших, доведеться враховувати загрозу нападу бродячих собак, якими сумновідоме це місто.

Спеціальні команди з відлову тварин були розміщені по дорозі від аеропорту до Палацу парламенту, у якому проходить зустріч. У їхнє завдання входить стежити, щоб собаки не турбували делегатів і не кидалися під колеса їхніх машин.

Для участі в саміті запрошені три тисячі делегатів з майже 60 країн світу, включно з президентом Росії Путіним, афганським лідером Хамідом Карзаєм та Генеральним секретарем ООН Бан Кі Муном.

Саміт відбувається у величезному палаці, збудованому колишнім комуністичним диктатором Ніколає Чаушеску, повідомляє Бі-Бі-Сі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування