Черновецький готовий поборотися з Тимошенко

Середа, 2 квітня 2008, 16:36

Мер Києва Леонід Черновецький запевняє, що встигне у належний термін зареєструватися у тервиборчкомі для участі у позачергових виборах міського голови, однак вважає це питання несуттєвим.

"Дата моєї реєстрації – це не найважливіша для киян проблема", - сказав Черновецький у коментарі журналістам під час перебування на місці забудови на Пейзажній алеї в Києві.

"Я встигну зареєструватися і я сподіваюся, що кияни поставляться до мене з розумінням. Це (реєстрація) дрібниці, і нісенітниці", - додав він.

Коментуючи наміри прем'єр-міністра Юлії Тимошенко очолити список БЮТ на місцевих виборах у Києві, Черновецький закликав киян голосувати за ті політичні сили, чиї лідери безпосередньо роблять щось для столиці.

"Одна з найбільших фракцій працює неконструктивно. І я хотів би закликати киян – якщо ви не бачите перед собою лідера блоку, його обличчя, його вчинки – не голосуйте за цю фракцію. Тому що ця фракція мовчазна і тільки вміє битися і кусатися під час сесії", - пояснив мер.

Черновецький додав, що якщо Тимошенко висловить бажання особисто балотуватися в мери, він готовий боротися з нею за цю посаду.

"Хай вона дасть усім зобов'язання, що вона піде на цю посаду, тому що це несолодка посада і тоді ми зможемо спитати з неї, як з лідера", - зазначив мер.

Пізніше у коментарі "Українській правді" Черновецький підтвердив, що у виборчому списку його блоку будуть присутні усі його заступники.

Водночас, відповідаючи на питання, Черновецький заперечив, що братиме до свого виборчого списку тих депутатів з інших фракцій, які підтримували його рішення у цьому скликанні.

"Я беру у список тільки тих, хто ідеологічно мені підходить", - додав мер.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування