Тимошенко запропонувала інвесторам придумати для себе закони

Четвер, 3 квітня 2008, 12:14

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко пропонує потенційним інвесторам доробити проекти законів про концесію і про державно-приватне партнерство для того, щоб Кабмін на цьому тижні міг подати їх у Верховну Раду.

Про це вона заявила в четвер, відкриваючи нараду з інвесторами і будівельними компаніями в рамках підготовки і проведення в Україні фінальної частини Євро-2012, повідомляє Ліга.

Тимошенко відзначила, що законодавча база в Україні не досконала, але уряд готовий максимально швидко виправляти ситуацію.

"Після того, як ми з вами поговоримо про можливості залучення інвестиційних ресурсів, ми створимо спільну з вами робочу групу, яка буде працювати, якщо є на те ваша згода, практично цей тиждень у цілодобовому режимі для того, щоб доробити як мінімум два законопроекти", - відзначила Тимошенко.

"Це закон про концесії і закон про державно-приватне партнерство. Щоб ви побачили умови держави, які є в цих законах, що забезпечують повернення інвестицій вам, якщо ви їх вкладаєте сьогодні, у розвиток аеропортів, автомобільних доріг і інших об'єктів підготовки до Євро-2012", - сказала вона.

За її словами, якщо уряд і інвестори ставлять перед собою завдання рухатися максимально швидко, то вже на цьому тижні можна удосконалити дані законопроекти, які уряд готовий на цьому тижні подати в парламент.

При цьому Тимошенко відзначила, що ще на цьому тижні законопроекти можуть пройти парламентські комітети, а на наступному тижні, можливо, будуть включені до порядку денного як пріоритетні.

"Якщо, безумовно, Верховна Рада на наступному тижні хоча б один день попрацює. Ми дуже сподіваємося на те, що ВР почне функціонувати, а не тільки надувати кульки і блокувати трибуну", - відзначила вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування