Писати погано про Тимошенко на біг-бордах заборонено

Четвер, 3 квітня 2008, 12:29

Господарський суд Києва постановив заборонити недобросовісну рекламу на біг-бордах, яка містить перекручені та недостовірні дані щодо діяльності уряду.

Про це заявив представник Кабінету міністрів в суді, член БЮТ Володимир Пилипенко, повідомляє прес-служба БЮТ.

Відповідне рішення суд прийняв у середу за клопотанням уряду, який звернувся до суду з вимогою про припинення порушень законодавства про рекламу.

За словами Пилипенка, у своєму рішенні суд відзначив, що на окремих носіях зовнішньої реклами розміщується неточна і недостовірна інформація, що дискредитує діяльність уряду, наносить шкоду державі та суспільству.

Відомості, що містяться в такій рекламі, зокрема, щодо причетності уряду до підвищення цін, здійснення призову, інших аспектів діяльності уряду визнанні судом такими, що не відповідають дійсності.

"Рішенням суду встановлено заборону подальшого розміщення та використання на будь-яких зовнішніх носіях такої недостовірної інформації", - заявив Пилипенко.

"Контроль за виконанням цього рішення покладено на правоохоронні органи, а саме на департамент державної виконавчої служби", - додав він.

"Це рішення суду стосується усіх, хто вирішив підзаробити на дискредитації держави та розмістив перекручену інформацію, яка не має нічого спільного з реальними діями уряду", - наголосив представник Кабміну.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування