Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Донецьку і Харкові для антинатовців співатимуть Ротару та Газманов

Четвер, 3 квітня 2008, 17:12

У Харкові за півтори години до початку ініційованої Партією регіонів антинатовської акції в центрі міста, зокрема, на вулиці Сумській, утворилися кілометрові автомобільні затори.

Станом на 16.30 активісти і прихильники Партії регіонів збираються на площі Конституції, щоб колонами пройти вгору по Сумській до майдану Свободи, де тривають останні приготування до мітингу-концерту.

Представник ДАІ повідомив, що під час ходи на Сумській буде "на 30 хвилин перекрито рух транспорту", а також на вулицях, що прилягають до неї. На майдані Свободи рух вже перекрито.

До майдану Свободи поступово стягуються харків'яни, подекуди їх підвозять автобусами, повідомляє УНІАН.

Поблизу офісу Партії регіонів, який за 20 метрів від майдану Свободи, збираються прихильники ПР, більшість з яких молодь віком від 14 до 18 років.

Вони отримують великі біло-сині надувні кулі і рухаються до місця збору. Один з організаторів акції, оточений молоддю, перевіряє їх за списком, проставляючи на аркуші паперу галочки.

Трибуна для мітингу-концерту, яка розміщена біля пам'ятника Леніну, вже оточена охороною, кілька хвилин тут провів нетривалу репетицію російський співак Олег Газманов, який виступить під час мітингу.

Водночас багатотисячний марш противників НАТО проходить у Донецьку. Маніфестанти рухаються центральною вулицею Артема в напрямку площі Леніна, де намічене проведення мітингу.

Над рядами учасників маршу розвиваються державні прапори України, прапори Партії регіонів і СПУ.

За інформацією прес-служби Донецької обласної організації Партії регіонів, у мітингу візьмуть участь голова Донецької облради Анатолій Близнюк і народний депутат Валентин Ландик.

Завершиться мітинг концертом, на якому виступить Софія Ротару.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...