В ЄЦ заявляють, що Ющенку потрібна допомога

П'ятниця, 4 квітня 2008, 13:41

Глава партії Єдиний Центр Ігор Кріль заявляє, що президент Віктор Ющенко не має відношення до діяльності партії.

Про це Кріль заявив в інтерв'ю журналу "Фокус", опублікованому в п'ятницю.

"Ні президент, ні його найближче оточення не мають відношення до діяльності "Єдиного центра". Ті сім осіб, що увійшли в президію партії, і були ініціаторами створення цієї політичної сили", - заявив Кріль.

Відповідаючи на питання, чи правда, що Єдиний центр створюється під найближчі президентські вибори, він сказав:

"Я заявляю прямо: ми прихильники президента Ющенка. І зробимо все, щоб глава держави мав можливість спокійно і цілеспрямовано виконувати свої обов'язки".

"Йому потрібна допомога, і ми будемо для нього точкою опори. Хоча поки ми не плануємо стати партією президента – у тому сенсі, що президент буде членом партії", - додав Кріль.

Відповідаючи на питання, чи не поховає коаліцію створення партії, Кріль сказав: "Про нас уже три місяці всі, кому не лінь, розповідають байки. Говорили, що ми не хочемо підписувати коаліційну угоду, – ми підписали".

"Говорили, що ми будемо виступати проти Юлії Тимошенко, – ми проголосували і за прем'єр-міністра, і за склад Кабміну. Просто в нас є своя позиція, про яку ми заявляємо", - додав він.

Кріль, говорячи про програму, сказав, що партія знаходиться "на початку організаційного періоду створення політичної сили".

"Побудова нашої партії відрізняється від інших тим, що вона створюється знизу. Поки продовжується підготовка до з'їзду, створення регіональних організацій та інше. І тільки на з'їзді ми приймемо нову програму й оберемо керівництво", - сказав він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News