Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Потерпілі від "Еліта-центру" звинувачують Черновецького в саботажі

П'ятниця, 4 квітня 2008, 15:41

Постраждалі інвестори "Еліта-центру" мають намір вийти з переговорного процесу і відновити акції протесту.

Про це йдеться у заяві громадської організації "Центр правозахисту".

Причиною невдоволення "елітівців" є саботування владою Києва указу президента і небажання вирішити їхні проблеми, пояснюється у прес-релізі.

Голова правління організації Юрій Федоренко нагадав, що президент своїм указом доручив Київській міськадміністрації розробити разом із представниками постраждалих порядок відшкодування вартості інвестицій і визначити терміни здійснення заходів для їх повернення.

За словами Федоренка, група юристів з "Консультативного бюро захисту прав людини" підготувала і передала урядовій комісії і КМДА проект договору між потерпілими інвесторами і міською владою, що визначає порядок відшкодування вартості інвестицій.

"Підготовлений документ фактично відкриває шлях до рішення проблем усіх потерпілих від діяльності аферистів "Еліта-центр", - наголосив глава "Центру правозахисту".

Однак, за словами Федоренка, представник КМДА в урядовій комісії всіляко блокує затвердження договору.

"Міська влада пропонує нам узгодити проект договору з прокуратурою, адвокатурою і навіть Зеленбудом", - обурюється Федоренко.

За його словами, "якщо міська влада буде продовжувати ігнорувати потерпілих "елітівців" і саботувати указ президента, ми не виключаємо можливості поновлення акції протесту".

Як відомо, з 4 по 8 лютого 2008 року 10 осіб, що постраждали від аферистів "Еліта-центр", проводили голодування під стінами секретаріату президента.

Акція протесту була припинена після того, як президент дав потерпілим гарантії вирішення їхніх проблем.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування