Кріль вважає, що Луценко бореться проти Ющенка

П'ятниця, 4 квітня 2008, 18:28

Лідер партії Єдиний Центр Ігор Кріль вважає, що "Народна самооборона" є п’ятою колоною у фракції НУНС, яка бореться проти президента.

Про це він заявив в інтерв’ю "Газеті по-українські", опублікованому в п’ятницю.

"Народна самооборона" — це п’ята колона в нашій фракції. Напевно, саме тому їх і запросили на зустріч із президентом без основного складу фракції", - сказав він.

Говорячи про те, що Народна самооборона вимагала відставки глави секретаріату президента Віктора Балоги, він сказав:

"Фраза "Балога — це я" чітко пояснила позицію президента всім тим, хто веде боротьбу не на життя, а на смерть із Віктором Балогою. Реально вони борються не проти Балоги. Вони борються за Тимошенко проти президента".

"І в тому полягає їх відверта підлість. Пройшовши на спині Віктора Ющенка до парламенту, вони вирішили вгадати, під яким крилом шукати свого політичного пристанища (притулку) в майбутньому. Але такі підлі кроки Бог дозволяє робити лукавим людям лише до певного часу", - сказав Кріль.

Відповідаючи на питання про те, що в разі розпуску парламенту Єдиний центр не зможе йти на вибори, оскільки після створення партії вона ще рік не може брати участь у парламентських виборах, він сказав:

"Чергові парламентські вибори через п’ять років. Якщо ж вони відбудуться протягом року, у чому я дуже сумніваюся, то в "Єдиного центру" проблем із участю в них не буде".

"Політично це нова партія, а юридично вона має свою історію. Ми не вважаємо себе людьми недалекоглядними. Тому вступили в існуючу партію, яка на той час уже називалася "Єдиний центр". На з’їзді 27 березня було обрано президію й голову", - сказав він.

Відповідаючи на питання, про те, чи раніше ця партія називалась Партією приватної власності, він відповів:

"Мене менше всього цікавить, як вона раніше називалася".

"Політично це повністю новий процес", - зазначив Кріль.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News