Огризко назвав "нормальним" рішення Ющенка звільнити послів

П'ятниця, 4 квітня 2008, 22:18

Міністр закордонних справ Володимир Огризко заявляє, що звільнення українських послів у Росії та Німеччині – Олега Дьоміна та Ігоря Долгова – не пов'язано з результатами самміту НАТО в Бухаресті.

"Відносно кадрових змін у міністерстві, скажу відверто, що це абсолютно нормальна практика, коли посли міняються", - сказав Огризко в ефірі "5 каналу".

За словами Огризка, звільнення українських послів у Росії і Німеччині "жодним чином не можна пов'язувати з підсумками самміту, тим більше, що він був для нас успішним".

"Не буду зараз говорити більше – скажу, що є ще низка пропозицій відносно замін, які відбудуться вже найближчим часом (у дипкорпусі)", - сказав Огризко.

Огризко повідомив, що планує найближчим часом відвідати Росію, де має намір обговорити питання приєднання України до Плану дій щодо членства в НАТО.

Огризко сказав, що Україна має намір інформувати російських колег про те, що вступ України до НАТО жодним чином не загрожує Росії. "У цьому я бачу головний сенс", - додав глава МЗС України.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...