Кличко пропонує Катеринчуку знятися з виборів

Субота, 5 квітня 2008, 13:39

Блок Віталія Кличка пропонує Миколі Катеринчуку зняти свою кандидатуру в мери Києва.

Про це йдеться у поширеній в суботу заяві блоку у відповідь на пропозицію депутата створити спільний блок для участі у виборах до міськради.

"Микола Катеринчук вже сьогодні може розпочати процес об'єднання демократичних сил у столиці, знявши свою кандидатуру в мери Києва", - йдеться в заяві.

Блок Кличка зазначає, що неодноразово закликав демократичні сили розпочати консолідацію зусиль навколо дострокових виборів у Києві і вітає те, що Катеринчук відгукнувся на цю пропозицію.

"Проте, Блок Кличка особливо наголошує, що для перемоги на київських виборах потрібна команда справжніх професіоналів, здатних втілити Стратегію розвитку Києва. І очолити таку команду має кандидат, якому кияни довіряють найбільше", - підкреслюється в заяві.

Блок Кличка закликає кандидатів у мери "не грати на руку Черновецькому, бо нинішня корумпована влада в першу чергу зацікавлена у розпорошуванні голосів киян, які мають намір підтримати демократичні сили".

"Тому справжнім доказом турботи про долю столиці стане приборкання своїх власних амбіцій заради виграшу киян" – переконані у Блоці Кличка.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування