Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" ще раз об'єднається з Луценком

Субота, 5 квітня 2008, 14:44

Київська міська організація "Народного Союзу "Наша Україна" вирішила утворити виборчий блок з київською організацією партії "Уперед, Україна!" під назвою блок "Наша Україна - Народна самооборона".

Таке рішення було прийнято в п'ятницю на VI конференції київської організації НСНУ і потребує узгодження з президією ради партії, повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу київської організації НСНУ.

На конференції також прийняте рішення уповноважити голову організації, народного депутата Миколу Мартиненка підписати з партнерами по блоку відповідну угоду.

Крім того, делегати конференції встановили основні принципи програмної діяльності "Нашої України" у Київській міській раді, що будуть запропоновані для включення в передвиборну програму блоку "Наша Україна - Народна самооборона".

Конференцією також були затверджені пропозиції районних у м. Києві організацій НСНУ щодо списків кандидатів у депутати Київської міської ради від партії на позачергових виборах у Києві 25 травня 2008 року.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...