Черновецький викрив, де Тимошенко була з коханцем

Неділя, 6 квітня 2008, 19:41

Мер Києва Леонід Черновецький обвинувачує БЮТ у розграбуванні Київської області й інших регіонів.

"Сьогодні Київська область розграбована депутатами від БЮТ. Я знаю, що й в інших містах, де більшість цієї організації, йде повний грабунок", - сказав Черновецький в ефірі каналу ICTV.

"Там скоро на літаках треба буде літати, тому що все продали, що тільки могли", - додав він.

На питання про припинення забудов на Пейзажній алеї й біля Жовтневої лікарні Черновецький відповів: "Була дуже цікава сцена роману чи повісті Булгакова "Майстер і Маргарита". Коли один персонаж виступав на сцені, показував фокуси, і працівник ЦК виступив і сказав, що треба щоб люди знали викриття".

"І він тоді сказав: "Будь ласка, якщо ви хочете викриття, я вам його зараз видам". А цей працівник ЦК був разом із дружиною. І він сказав: "У такий-той час ви перебували з коханкою в такому-то готелі", - розповів Черновецький, відзначивши, що це його улюблений роман.

"Тому якщо вже дуже хоче певний працівник уже не ЦК, а органу близького до цього, щоб було викриття, то - будь ласка", - підкреслив мер.

"Казки про те, що в Києві йде дерибан, насправді виявилися не казками, але стосувалися вони не моєї політичної сили, а реалізації рішень минулої влади, певної політичної сили - а саме членами штабу, дуже близькими до керівника БЮТ. Це дуже нахабні будівництва", - сказав Черновецький.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування