Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "регіоналів" розбігаються очі від кандидатів у Київраду і на віце-спікера

Понеділок, 7 квітня 2008, 11:03

Остаточне рішення по кандидатурі на мери Києва від Партії регіонів досі не прийняте.

Про це заявив в інтерв'ю газеті "Дело" депутат від Партії регіонів, голова аграрного комітету Верховної Ради Микола Присяжнюк.

Відповідаючи на запитання, чи буде "обличчям" партії Дмитро Табачник, він відповів: "Я уже висловлював свою думку керівникам фракції, що кандидатом у мери має бути ця інтелігентна людина".

"Але остаточне рішення досі не прийнято. Ми не поспішаємо з кандидатом, тому що ставимо під сумнів легітимність цих виборів", - зазначив Присяжнюк.

На запитання, хто ж увійде в першу п'ятірку Партії регіонів до Київради, нардеп відповів: "Якщо Табачник піде на мера, то буде він. Може піти Василь Горбаль, який очолює столичний осередок партії, також є багато інших гідних людей".

При цьому Присяжнюк вважає, що "цілком можливо", що Партії регіонів удасться набрати 10% голосів виборців на виборах у Київраду, про що раніше заявляв його соратник Борис Колесников.

Водночас, на запитання про те, кого Партія регіонів буде висувати на посаду першого віце-спікера Верховної Ради, Присяжнюк відповів ухильно:

"Є достатньо кандидатів. Це й Андрій Клюєв, і той же Дмитро Табачник. Сергій Льовочкін – чим не віце-спікер? Але поки також іде дискусія, адже незрозуміло, чи дійсно коаліція віддасть нам це крісло".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування