Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рада поки не буде думати про перевибори в Харкові

Понеділок, 7 квітня 2008, 12:20

Питання про дострокові вибори міської влади Харкова не буде розглядатися у Верховній Раді цього тижня.

Про це повідомив по закінченню засідання погоджувальної ради в понеділок спікер Арсеній Яценюк.

За його словами, в разі якщо парламентська тимчасова слідча комісія щодо зловживань Харківської міської влади провела засідання, Верховна Рада "заслухає (з цього приводу) інформацію – і не більше", бо це питання в порядок денний включено не буде.

Крім того, Яценюк додав, що цей четвер парламент присвятить ратифікації протоколу і ухваленню законопроектів, які регулюють участь України в СОТ.

Також у цей день депутати заслухають інформацію МЗС щодо участі України в миротворчих операціях та інформацію Мінпаливенерго щодо придбання ядерного палива.

"У п’ятницю у нас нарешті відбудеться година запитань до уряду, а також ми заслухаємо інформацію голови Нацбанку про стан грошово-кредитного ринку", - розповів спікер.

Також Яценюк повідомив, що відтепер у Верховній Раді будуть запроваджені так звані тематичні дні. Зокрема, у п’ятницю, 18 квітня, впродовж такого дня розглядатимуть виключно питання, пов’язані з земельними відносинами.

Крім цього, за словами Яценюка, впродовж цих двох пленарних тижнів Верховна Рада планує розглянути низку законопроектів, передбачених коаліційною угодою між БЮТ та "НУ-НС".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування