Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Ющенка вважають, що Станік сама себе викрила

Понеділок, 7 квітня 2008, 13:48

Відкликання підпису Сюзанни Станік є фактичним визнанням з її боку порушень при вступі на посаду судді Конституційного Суду, вважають у секретаріаті президента.

Коментар керівника служби з представництва в судах України інтересів президента та створених ним консультативних, дорадчих та інших допоміжних органів і служб секретаріату президента Руслана Кирилюка оприлюднила прес-служба глави держави.

Він уточнив, що за весь період перебування на посаді судді Конституційного Суду Станік була суддею-доповідачем лише по одній справі, за якою КС виносив рішення.

Водночас, Кирилюк наголосив, що чинним законодавством, зокрема, законом "Про Конституційний Суд України", не передбачено можливості відкликання підписів суддями, а також перегляду рішень Конституційного Суду з таких підстав.

Як відомо, у понеділок Станік заявила про тимчасове відкликання свого підпису під документами КС із 22 квітня 2004 року до 3 квітня 2008 року до вирішення питання про законність указу президента про її звільнення з посади судді КС.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...