Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Інтеру" пригрозили пальцем за російську музику

Понеділок, 7 квітня 2008, 18:18

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення України обвинувачує телеканал "Інтер" у порушенні діючого законодавства у сфері телебачення.

У понеділок керівництву телеканалу було спрямовано третій за останні сім днів лист із розпорядженнями щодо усунення порушень, повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу Нацради.

За інформацією відомства, у ході проведеного 30 і 31 березня 2008 року моніторингу були підтверджені попередні висновки про порушення телеканалом статей 9-ї і 10-ї закону "Про телебачення і радіомовлення".

Зокрема, статей про "Захист інтересів держави і національного телерадіовиробництва" і "Вживання мов в інформаційній діяльності телерадіоорганізацій".

Крім того, підтвердилися попередні висновки про порушення ст. 15 закону "Про кінематограф" - "Права й умови поширення і демонстрації фільму".

Одне із найгрубіших порушень - практично повна відсутність в ефірі національного музичного продукту - 30 і 31 березня "Інтер" транслював винятково російську музичну продукцію, відзначає Нацрада.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування