Член "НУ-НС": в угоді немає єдиного кандидата в мери

Вівторок, 8 квітня 2008, 09:07

Коаліція не зобов’язувалася висувати єдиного кандидата на посаду мера Києва.

Про це заявив депутат фракції "Наша Україна – Народна самооборона" Юрій Кармазін у ефірі Радіо "Свобода".

"Такого ніде не написано в коаліційній угоді", - запевнив він.

Коментуючи тезу про те, що коаліція демократичних сил має висунути кандидатом у мери представника тієї сили, яка має найбільшу довіру киян і лідирує у передвиборчих рейтингах, Кармазін запитав: "А як взнати, в кого кращий рейтинг?"

"Ви подивіться на команду, яку виставив Кличко. Це смішно просто. Сам він ніколи не працював господарником. А тут ще й команда виставлена. Це просто провальна команда", - сказав народний депутат від "НУ-НС".

За словами Кармазіна, очевидно, що інше бачення мав Микола Катеринчук, інше бачення мав Олександр Омельченко (обидва – депутати "НУ-НС", висуваються у мери Києва).

"Вони хочуть запропонувати, щоб почули інші виходи з ситуації. Тому таке й відбувається", - зазначив Кармазін.

Як відомо, на 25 травня призначені позачергові вибори Київського міського голови та київської міської ради. 26 березня стартувала передвиборча кампанія.

До 14 квітня заявники на посаду мера мають здати до тервиборчкому підписні листи, які засвідчують підтримку їх частиною киян, аби бути зареєстрованими кандидатами в мери.

Раніше йшлося про те, що від демократичних сил – БЮТ і "НУ-НС", які у Верховній Раді складають коаліцію – має бути висунена єдина кандидатура у мери. Водночас, вони закликали і лідера Блока Кличка об’єднатися й висунути єдину кандидатуру на вибори.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...