Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЛУЦЕНКО НЕ ДОПУСТИТЬ НОВОГО КОСМОСА

Середа, 9 квітня 2008, 14:41

Юрій Луценко не балотуватиметься в мери, але очолить список блоку "Наша Україна – Народна самооборона" на виборах до Київської міськради.

Про це він оголосив на прес-конференції в Києві. За його словами, таке рішення ухвалено на блоковій конференції партій "Вперед, Україно" та "Наша Україна".

"Я йду до Київради не для того, щоб стати локомотивом, а працювати. Я не складу мандату, якщо мене оберуть депутатом Київради...Бути в Київраді - це моє егоїстичне бажання. Я хочу бути там, бо вишукувати по всьому місту фактів, коли на щасливих студентів розписують тисячі гектар землі, я стомився. Я хочу, щоб на сесії такі питання не проходили. Повірте, у мене вистачить і духовної і фізичної сили зупинити такі "поползновєнія", - сказав Луценко.

"Я не дам нікому стати новим Космосом і нікому не дам стати новим космічним агентством", - попередив Луценко.

Він також заявив, що перед формуванням списку наполягав на суттєвому очищенні рядів "Нашої України".

"Список формувався з політичних мотивів. У ньому немає тих людей, для яких бізнес є настільки важливим, щоб домовлятися з Космонавтом. Так, там є люди, які мають якісь приватні структури, хоча більшість працює в міністерствах і відомствах, але ці люди роками допомагали "Нашій Україні" та "Народній самообороні" і вони йдуть туди, щоб стати соціальними контролерами", - сказав Луценко.

Луценко також назвав перші номери списку свого блоку:

1.Юрій Луценко, міністр внутрішніх справ

2. Юрій Зубко, заступник міністра культури

3. Олександр Морозов, відомий фінансист

4. Катерина Лук’янова, фахівець з боротьби з туберкульозом

5. Віталій Ярема, начальник київської міліції.

6. Ольга Богомолець, лікар

Усього висунуто 78 кандидатів.

Посилаючись на дослідження Центру Разумкова, Луценко сказав, що його силі дають 12%, але він розраховує отримати більше.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування