Водій, що збив насмерть 6 людей, виявився не останньою людиною...

Понеділок, 5 травня 2008, 11:44

Винуватцем ДТП у Харкові, внаслідок якого загинуло шестеро людей, виявився заступник гендиректора харківського ЗАТ "Автомар" Андрій Полтавець.

Інцидент стався у п'ятницю, 2 травня, у другій половині дня на вулиці Полтавський шлях, повідомляє "Україна молода".

За їх інформацією, на трамвайну зупинку "Червоноармійська" на великій швидкості заїхав автомобіль Mitsubishi L 200.

За твердженням очевидців, що потім підтвердила і проведена експертиза, водій авто перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння. Одразу після ДТП "правоохоронцям довелося буквально рятувати його від розлюченого натовпу".

"Медикам, які прибули на місце аварії, залишилося лише констатувати смерть шістьох осіб, троє з яких – 32-річна матір, її 9-річний син та 5-річна племінниця", - пише видання.

За його інформацією, Полтавець їхав зі своїм дванадцятирічним сином, який наразі перебуває у відділенні Харківської лікарні швидкої допомоги № 4.

До відділення політравм цього ж шпиталю госпіталізували й двох жінок, які залишилися живими і чий стан здоров'я медики тримають у таємниці.

"До нас часто потрапляють люди, які фігурують у тих чи інших кримінальних справах. Тому політика шпиталю забороняє давати будь-які довідки", - зазначив старший черговий хірург Олег Гуліда.

На підприємстві "Автомар", куди видання звернулося по коментар, "просто поклали слухавку".

За інформацією Центру громадських зв'язків ГУ МВС України в Харківській області, щодо водія порушено кримінальну справу.

Полтавця затримано, проводяться відповідні слідчо-оперативні дії та необхідні експертизи, повідомляє УНІАН.

Стаття, за якою порушено кримінальну справу - порушення правил дорожнього руху, яке спричинило загибель кількох осіб - передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 12 років.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...