БЮТ відвоював назву у клона

Вівторок, 6 травня 2008, 12:29

У виборчому бюлетені на виборах до Київради буде лише один блок Тимошенко – справжній.

Про це повідомив член БЮТ Володимир Пилипенко, посилаючись на рішення Окружного адміністративного суду Києва, ухвалене у вівторок, повідомляє прес-служба БЮТ.

"Зокрема, у рішенні суду зазначено, що внесення до виборчого бюлетеню другого блоку Тимошенко – двійника БЮТ – здійснено Територіальною виборчою комісією Києва з порушенням норм чинного законодавства України", - сказав Пилипенко.

"Більше того, суд встановив, що такі дії ТВК могли призвести до фальсифікації під час голосування і є незаконними", - наголосив він.

За словами Пилипенка, "суд, фактично, попередив можливу спробу фальсифікації на виборах, до якої була причетна територіальна виборча комісія".

Відповідно до цього рішення, суд зобов’язав ТВК внести зміни до тексту виборчого бюлетеню та виключити з нього блоку-двійника БЮТ.

"БЮТ знаходиться у виборчому бюлетені під №25. Іншого блоку Тимошенко у бюлетені немає", - нагадав він.

Пилипенко наголосив, що "здійснюється системний комплекс заходів, спрямований проти Блоку Юлії Тимошенко".

"Я не виключаю, що наші політичні опоненти для збереження влади у Києві підуть навіть на підтасовку результатів голосування, яке відбудеться 25 травня", - зазначив він.

Як відомо, блок "Київський прорив" перейменувався у "Блок Тимошенко – Київський прорив". Саме це БЮТ оскаржив в Окружному адміністративному суді.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News