Харківській облраді перекрили грошовий кисень

Вівторок, 6 травня 2008, 16:20

Контрольно-ревізійне управління (КРУ) у Харківській області заблокувало рахунки облради.

Про це заявив голова Харківської обласної ради Василь Салигін, повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу Харківської облради.

За даними Салигіна, КРУ заблокувало рахунки облради в зв'язку з виявленими порушеннями в ході перевірки її фінансової діяльності.

Він зазначив, що вже направив відповідні телеграми президенту, прем'єр-міністру, спікеру Верховної Ради, а також генеральному прокурору і керівництву Служби безпеки України.

Дії КРУ, заявив Салигін, будуть оскаржені в суді.

Як повідомляє прес-служба облради, члени комісії з питань бюджету вважають, що виявлені в ході перевірки КРУ порушення не настільки серйозні, щоб зупиняти операції з рахунками.

Зокрема, незаконними витратами з бюджету КРУ назвало, за словами Салигіна, надання транспорту вдові колишнього голови Харківської облдержадміністрації Олександра Масельского, виплату 3 тис. грн. матеріальної допомоги громадянам, а також використання близько 2 тис. грн. на організацію зустрічі в Харкові голови Верховної Ради.

Депутати ухвалили рішення рекомендувати президії включити до порядку денного наступної сесії питання про ситуацію з блокуванням рахунків обласної ради, а також ухвалити на сесії відповідне звернення з цього приводу.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування