У Донецьку Ющенку не дадуть топтати "святу, политу кров`ю землю"

Середа, 7 травня 2008, 10:25

Донецькі комуністи організовують ветеранів ІІ Світової війни для проведення акції протесту проти приїзду президента Віктора Ющенка 8 травня на меморіальний комплекс "Саур-Могила".

Про це повідомили УНІАН у прес-службі Донецького обкому КПУ з посиланням на першого секретаря обкому, депутата Миколу Кравченка.

У зв`язку з проханнями ветеранів організувати їхню участь у святкових заходах на Саур-Могилі і відвідинами президентом цих заходів бюро Донецького обкому КПУ вирішило брати участь у святі окремою колоною, а також провести акцію протесту проти приїзду Ющенка, йдеться в повідомленні прес-служби.

"Бюро Донецького обкому Компартії повністю поділяє думку громадян у тому, що людина, яка тягне країну в НАТО, реабілітовує вояк ОУН-УПА, роздає нагороди есесівським офіцерам і видає укази про знесення всіх пам`ятників радянської епохи, яким є і Саур-Могила, не має права топтати цю святу, политу кров`ю радянських воїнів землю", – заявив Кравченко.

За його словами, учасники акції прибудуть на Саур-Могилу організовано на 30 автобусах.

"Висловлюю впевненість у тому, що влада не перешкоджатиме здійсненню своїх конституційних прав жителям області. Будь-які спроби влади перешкодити конституційному праву громадян області можуть привести до непередбачуваних наслідків", - сказав Кравченко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування