Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Черновецького нариваються на чергову "грубість" вантажівок

Середа, 7 травня 2008, 15:24

Київська влада не дозволить великогабаритному автотранспорту в'їжджати на територію столиці в годинник "пік", заявляє перший заступник голови Кївдержадміністрації Денис Басс.

Про це Басс заявив, коментуючи заяву міністра транспорту і зв'язку Йосипа Вінського, повідомляє Ліга з посиланням на прес-службу КМДА.

"Ці вантажівки обслуговують не столицю, основна їхня кількість, близько 80%, - транзитні, тому без будь-яких проблем можна змінити графік роботи водіїв і цим розвантажити міські автодороги", - сказав він.

"З вікна Мінтрансу, звичайно, не видно всієї реальної обстановки на автодорогах міста, ні заторів, ні аварійно небезпечних ситуацій, викликаних вантажівками. За статистикою, усі кияни підтримують наше рішення обмежити в'їзд великогабаритного транспорту в місто в годинник "пік", - додав він.

Як відомо, Вінський заявив, що транспортне відомство готове підтримати більшість вимог Асоціації міжнародних автомобільних перевізників.

У вівторок зранку на проспекті Перемоги в Києві автомобільні ванатжоперевізники утворили колону і перекрили дві смуги, рухаючись зі швидкістю близько 5 км/год, у результаті чого утворився автомобільний затор.

Мерія мала намір заборонити в'їзд вантажівкам у місто з 7:00 до 20:00.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...