Ющенко сказав Наливайченку і Медведьку "бити в одну точку"

Середа, 7 травня 2008, 16:10

Президент Віктор Ющенко закликав правоохоронні органи об’єднати зусилля для протидії корупції.

Про це він сказав на нараді із співголовами міжвідомчої робочої групи з питань протидії корупції – в.о. голови СБУ Валентином Наливайченком та генпрокурором Олександром Медведьком, повідомляє прес-служба президента.

"Щоб ми били в одну точку – в тому числі, на рівні відповідних обласних, районних органів – щоб ми мали план спільних дій, зорганізовану статистику, звітність, відповідні заходи, інформацію до центру", – сказав Ющенко, додавши, що ця робота має бути відчутною в суспільстві.

Говорячи про необхідність зосередитися в 2008 році на кількох основних напрямках боротьби з корупцією, президент зазначив:

"Мені б хотілося, щоб ми побачили в масі цих завдань кілька ключових провідних пріоритетів – що є найбільш загрозливе, актуальне, найбільш турбує сьогодні суспільство".

У свою чергу співголови групи прозвітували Ющенку про роботу, проведену від часу наради з питань протидії корупції, що відбулася 14 квітня.

Президентові був представлений План дій, що передбачає три пріоритетних напрямки боротьби з корупцією в 2008 році – йдеться про земельну сферу, корупцію управлінського апарату та безпосередньо план дій правоохоронців, органів прокуратури та юстиції.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...