Дехто все ж отримав "знищену" Портновим газету? ФДМ може додрукувати ще

Середа, 7 травня 2008, 16:56

Фонд державного майна направив офіційний запит ВАТ "Видавництво "Київська правда" щодо інформації про знищення сьогоднішнього тиражу газети "Відомості приватизації", яка друкується в цьому видавництві.

Про це УНІАН повідомили в прес-службі Фонду.

Згідно з повідомленням, якщо буде офіційно підтверджено, що частину тиражу знищено, ФДМ вимагатиме від видавництва додрукувати таку кількість газет, що бракує.

Відповідно до інформації прес-служби, більшість передплатників 7 травня все ж таки отримали "Відомості приватизації".

Водночас агентству УНІАН, яке також є передплатником цього видання, газету у середу доставлено не було.

У ФДМ зазначили, що Фонд проінформував про ситуацію, що склалася, "компетентні органи".

Як відомо, призначений урядом в.о. голови Фонду держмайна народний депутат Андрій Портнов заявив, що в ніч на середу в друкарні "Київська правда" було знищено тираж газети "Відомості приватизації", підписаний усунутою урядом від виконання повноважень голови ФДМ Валентиною Семенюк-Самсоненко.

За його словами, в цьому номері газети були оголошення про скасування конкурсу з продажу пакетів акцій Одеського припортового заводу і низки обленерго.

"Тільки наша особиста присутність і письмове звернення до керівництва друкарні дозволила знищити тираж у рамках закону", - сказав Портнов.

За його словами, за фактом знищення незаконного тиражу складено відповідний акт. "Ті, хто завдав такими діями шкоди державі, витративши гроші на видання газети, відповідатимуть згідно із законом", - переконаний Портнов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування