Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Не дочекавшись листівки від Ющенка, Медведєв перший його привітав

Четвер, 8 травня 2008, 12:57

Новообраний президент Росії Дмитро Медведєв направив свої привітання президенту України Віктору Ющенку з нагоди 63-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні.

Про це йдеться в повідомленні посольства Російської Федерації в Україні.

"Прийміть щирі привітання з нагоди 63-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні. Це свято по праву стало символом героїзму, нерозривної єдності і згуртованості наших народів в ім'я свободи і незалежності", - сказано в привітанні Медведєва.

"Ми ніколи не забудемо, якою дорогою ціною дісталася Перемога, і будемо завжди пам'ятати неоціненний внесок українського народу у спільну справу розгрому фашизму. А в пам'ять про тих, хто не повернувся з полів боїв - необхідно і надалі спільними зусиллями протидіяти будь-яким спробам обілити злочини нацистів, взяти під сумнів визвольну місію Радянської Армії", - додав президент Росії.

Медведєв просить Юшенка передати ветеранам Великої Вітчизняної війни "побажання здоров'я і благополуччя, а всьому народові України - миру і процвітання".

Як відомо, інавгурація Медведєва відбулася в середу. З вступом на посаду його привітав лідер Партії регіонів Віктор Янукович. Водночас привітання Медведєву від Ющенка поки офіційно не оприлюднено.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування