Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко врятувався від прихильників Вітренко вертольотом

Четвер, 8 травня 2008, 13:09

Президент Віктор Ющенко на вертольоті приземлився біля меморіального комплексу "Саур-Могила" в місті Сніжне Донецької області.

Заздалегідь намічався приїзд глави держави до Саур-Могили на автомобілі, і потім Ющенко мав піднятися на курган сходами до пам`ятника, повідомляє УНІАН.

Але плани змінилися, і президент прилетів на урочистості на вертольоті, який приземлився на вертолітному майданчику зверху на кургані, поряд із пам`ятником.

Біля меморіального комплексу "Саур-Могила" приїзду Віктора Ющенка чекало близько 6 тис. чоловік.

Зокрема, в очікуванні урочистого мітингу і виступу президента, запланованого на 13.00, біля підніжжя меморіального комплексу стоять близько 6 тисяч жителів Донецької області, що представляють різні покоління і різні міста регіону.

Учасники майбутніх урочистостей тримають прапори Партії регіонів, ПСПУ, Союзу молоді України, "Нашої України", Української народної партії, а також поодинокі прапори колишнього СРСР.

Представники партії Наталії Вітренко скандують у мегафон: "Красная армия всех сильней" і "Слава воинам Советской Армии!", а також тримають плакати з написами: "Ющенко – чемодан-вокзал-Америка" і "Ющенко – Донбасс против примирения с воинами ОУН-УПА".

Червоних стягів Комуністичної партії поки що немає, і ніщо не передбачає намічену на сьогодні акцію протесту комуністів.

Похмуру, вітряну і холодну погоду (температура близько 5 градусів тепла) скрашують пісні військових років, які звучать на весь курган.

Раніше Ющенко в Донецьку відвідав родину ветеранів Великої Вітчизняної війни - Георгія та Марію Гончарових.

Спілкуючись із подружжям, Ющенко наголосив, що глибоко шанує їхнє покоління - покоління людей, на плечі яких лягло багато важких випробувань.

Президент привітав ветеранів із Днем Перемоги та побажав їм міцного здоров'я і довгих років життя. Напередодні свята він вручив у подарунок родині Гончарових телевізор, повідомляє прес-служба президента.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...