Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Регіонали кинуть Тимошенко, тому що вона давить їхній бізнес?

Четвер, 8 травня 2008, 13:38

На пленарному засіданні Верховної Ради 13 травня не буде створена спеціальна комісія парламенту по внесенню змін у Конституцію України і проект змін в Основний закон розглядатися не буде.

Так вважає джерело агентства "Інтерфакс-Україна" у парламенті.

За словами джерела, Партія регіонів на сьогоднішній день веде переговори в двох напрямках.

Зокрема, "прагматична частина" цієї політичної сили веде переговори з президентом країни Віктором Ющенком і главою його секретаріату Віктором Балогою.

"Ситуація виглядає так, що Партія регіонів не буде брати участь у створенні тимчасової спеціальної комісії (щодо змін до Конституції)", - сказав співрозмовник агентства.

Він відзначив, що така позиція регіоналів пов'язана з тим, що Кабінет міністрів Юлії Тимошенко "атакує бізнес Партії регіонів" і тому ця частина регіоналів співробітничає з президентом.

На думку джерела, робота Верховної Ради у вівторок , 13 травня, почнеться з заслуховування щорічного послання президента, а після цього, можливо, буде оголошена перерва в засіданні, у ході якої будуть вестися переговори між фракціями з питань створення спеціальної комісії з Конституції, а також про розгляд інших питань порядку денного Ради.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування