Януковичі вже написали свою Конституцію

П'ятниця, 9 травня 2008, 12:27

Фракція Партії регіонів має намір найближчим часом внести в парламент свій проект змін до Конституції.

Про це заявив у п'ятницю в інтерв'ю журналістам народний депутат Андрій Клюєв, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Проект змін до Конституції в нас уже практично готовий. Ми в понеділок на фракції й на політраді будемо його обговорювати. Якщо буде прийняте остаточне рішення... то я думаю, ми в понеділок увечері вже зберемо підписи депутатів фракції й свої пропозиції по змінах у Конституцію ми внесемо у Верховну Раду", - сказав Клюєв.

За його словами, у законопроекті передбачена парламентсько-президентська форма правління з чітко виписаними повноваженнями кожної з гілок влади.

Він спростував наявність спільного з БЮТ тексту відповідного законопроекту. "Ніякого спільного тексту немає, хоча ми знаємо, не точно, але орієнтовно знаємо, які пропозиції будуть від фракції БЮТ", - заявив він.

За словами Клюєва, якщо у вівторок на пленарному засіданні буде поставлене питання про створення парламентської комісії з напрацювання змін до Конституції, то фракція проголосує за створення цієї комісії. "У нас уже це ухвалено рішення на фракції - ми будемо голосувати однозначно", - підкреслив він.

За словами депутата, до складу комісії фракція делегує близько 10 чоловік, серед яких буде він сам. Співголовою комісії буде запропонована кандидатура Олександра Лавриновича.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News