Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко дав 10 днів на вгамування зухвалих водіїв

П'ятниця, 9 травня 2008, 13:08

Президент Віктор Ющенко вимагає від місцевих влад терміново вжити заходів для посилення контролю за дорожньо-транспортною дисципліною.

Як повідомляє прес-служба президента, про це йдеться у його листі до голови Ради міністрів Криму, голів обласних, Київської та Севастопольської міських держадміністрацій.

У листі Ющенко вимагає терміново вжити спільно з територіальними управліннями органів внутрішніх справ та інших органів виконавчої влади невідкладних заходів, спрямованих на активізацію оперативно-профілактичної діяльності на автошляхах, посилення контролю за дорожньо-транспортною дисципліною.

Президент звертає увагу на ситуацію, що склалася на автошляхах країни.

Він відзначає, що заходи щодо забезпечення створення безпечних умов для учасників дорожнього руху, збереження життя і здоров'я громадян, які вжиті ДАІ, дали певні позитивні результати.

Однак, за словами Ющенка, протягом останнього місяця порівняно з попереднім значно збільшилася кількість дорожньо-транспортних пригод. Особливе занепокоєння, підкреслює президент, викликає резонансність, тяжкість, рецидивність та зухвала поведінка осіб, що їх скоїли.

Про результати вжитих заходів Ющенко просить поінформувати його особисто у 10-денний термін.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування