Зварич відповів за кожне слово Ющенка про коаліцію

Понеділок, 2 червня 2008, 10:12

Член фракції "НУ-НС" Роман Зварич заявляє про те, що президент Віктор Ющенко ніколи не піднімав питання про переформатування коаліції на зустрічах з фракцією "НУ-НС".

Про це Зварич сказав журналістам перед зустріччю фракції "НУ-НС" з президентом у понеділок.

"Я можу з усією відповідальністю заявити про те, що на кожній зустрічі, що ми мали з президентом... президент завжди починав свій виступ з того, щоб зберегти коаліцію", - заявив депутат.

При цьому Зварич зазначив, що президент наголошував, "що є певні проблеми", зокрема, що партнери "НУ-НС" по коаліції "намагаються провести певні рішення, які не зовсім співпадають з програмними цілями "НУ-НС" і які не вписуються в програмні завдання, що визначені майже на 90 сторінках тексту коаліційної угоди".

"Це він говорив. Але він завжди починав і, до речі, закінчував свої виступи твердженням, що сьогодні коаліцію треба зберегти", - наголосив депутат.

"Тому виходячи з цього, я не можу сказати, що президент навіть натяком давав зрозуміти фракції, що нам потрібно починати якось переорієнтовуватися", - заявив Зварич.

При цьому він додав, що таке питання не ставилося навіть жодним із членів фракції "НУ-НС", і за його словами, в "НУ-НС" зараз панує одностайність щодо питання коаліції.

Також Зварич зауважив, що якби питання про переформатування коаліції було поставлено на якомусь із засідань фракції, за нього проголосували б не більше 5 членів.

Депутат повідомив, що у понеділок проходитиме звичайна планова зустріч президента з фракцією "НУ-НС", яка завжди проводиться на початку нового пленарного тижня.

Як відомо, нещодавно міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив про те, що на нараді у президента йому "було чітко поставлено дві вимоги: погодитися на широку коаліцію в Верховній Раді і коаліцію з Черновецьким у Київраді".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування