Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зварич дорікнув секретаріату Ющенка за Жванію

Понеділок, 2 червня 2008, 11:04

Член фракції "НУ-НС" Роман Зварич заявляє, що "НУ-НС" засуджує дії будь-яких посадовців і депутатів, які роздмухують скандал довкола можливості переформатування коаліції.

Про це він сказав журналістам перед зустріччю фракції "НУ-НС" з президентом, коментуючи заяву фракції щодо "політичних скандалістів".

На питання, хто саме мався на увазі у цій заяві, Зварич відповів: "Кожен, хто піднімає якийсь скандал".

"Це стосується тих осіб, і тут, у секретаріаті президента, які з незрозумілих причин починають розкручувати те, що називається скандалом", - зазначив депутат.

При цьому Зварич уточнив, що має на увазі справу про громадянство Давида Жванії: "Це аж ніяк не вписується в жодні розумні рамки... Я говорю про тих, хто стоїть за цим".

Також депутат висловив здивування швидкістю реакції Генпрокуратури на лист заступника глави секретаріату Ігоря Пукшина щодо громадянства Жванії.

"Погодьтеся, генпрокурор так швидко ніколи не реагував на листа, якого він отримав від посадової особи секретаріату президента. Я ще не пам'ятаю такої оперативної реакції з боку генпрокурора", - додав Зварич.

Водночас депутат засудив позицію міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, висловлену в його останніх заявах: "Я не переконаний, що такі заяви, зокрема, Луценка викличуть підтримку з боку принаймні тої частини фракції, яка якимсь чином причетна до "Нашої України".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування