Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кличко не стане дрібним пайщиком товариства "Черновецький і партнери"

Понеділок, 2 червня 2008, 13:07

Блок Віталія Кличка не перешкоджатиме працювати обраному меру Леоніду Черновецькому, але буде жорстко контролювати всі його дії.

Про це лідер Блоку Віталій Кличко повідомив президенту Віктору Ющенку під час особистої зустрічі, яка відбулася у понеділок, повідомляє прес-служба блоку.

"Ми не дозволимо Черновецькому прийняти жодне рішення, спрямоване на погіршення умов життя киян", - зауважив Кличко.

Зустріч між Кличком та президентом Ющенком була присвячена обговоренню ситуації в Києві після завершення виборів депутатів Київради та міського голови столиці.

За словами Кличка, незалежно від політичного формату, в якому працюватиме його Блок у Київраді, – в опозиції чи демократичній коаліції – він буде захищати стратегічні інтереси Києва і киян. А пріоритетним завданням діяльності своєї політичної сили Кличко бачить подолання корупції, яка проникла у всі гілки столичної влади.

Фото Миколи Лазаренка
Фото Миколи Лазаренка

"Хочу розчарувати тих, хто сподівається схилити мене чи мій Блок до співпраці з командою Черновецького. Я прийшов у політику надовго і не збираюся закінчити кар'єру дрібним пайщиком Товариства "Черновецький і партнери" . Я ціную своє чесне ім'я, а тому раджу шукати пасажирів Титаніка Черновецького в інших політичних силах", - додав Віталій Кличко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування