Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіонали" не поспішають зробити Льовочкіна помічником Яценюка

Понеділок, 2 червня 2008, 15:14

Депутат Ганна Герман (Партія регіонів) вважає, що в парламенті на сьогодні є більш актуальні питання, ніж обрання заступників голови Верховної Ради України.

Про це сказала, відповідаючи на запитання, чи визначилась фракція Партії регіонів з кандидатурою на посаду першого заступника голови ВР.

Герман наголосила, що "немає проблеми в нашій кандидатурі, а проблема в тому, що зовсім інші питання є актуальними на порядку дня країни і парламенту".

"Питання є - як довго буде цей парламент працювати, що буде з державою, оскільки її в прірву зіштовхують", - додала вона.

Як підкреслила Герман, "питання заступників - це 12-те питання". За її словами, фракція Партії регіонів "давно визначилась з кандидатурою".

Вона додала, що ця кандидатура буде внесена на розгляд парламенту "як тільки буде сприятливий момент". В той же час вона відмовилась назвати цю кандидатуру, зазначивши, що "не має на це повноважень".

Разом з тим джерела у фракції Партії регіонів повідомляли УНІАН, що на сьогодні йдеться про кандидатуру Сергія Льовочкіна на посаду першого віце-спікера.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...